logoSlik serverer du hjemmelagd og smakfull fiskesuppe til mange!

Får du mange gjester i helgen? Prøv en smakfull fiskesuppe med torsk, laks, reker, kremfløte og masse andre spennende ingredienser.  Denne fiskesuppen er særdeles smakfull og blir garantert selskapets midtpunkt!


Høsten er  fin anledning til å invitere venner og familie på middagsselskap. Varm og hjemmelaget suppe smaker alltid nydelig, særlig når det er litt ekstra kaldt ute. Fiskesuppe passer like godt nå på høsten som midt på sommeren, men det kan fort bli mye ekstra jobb dersom du må stå å kutte forskjellige typer fisk og grønnsaker alene. I dag ønsker vi at maten vi serverer skal være sunn, hjemmelaget, smakfull og det skal gå raskt å stelle i stand også når du har invitert inn på selskap. Det er flere krav som skal fylles, men løsningen på en hjemmelaget fiskesuppe som fyller alle de overnevnte kravene er lettere enn du kanskje skulle tro.

En rask tur opp på Meny Harebakken redder deg. Her får du nemlig kjøpt ferdig hjemmelagd fiskesuppe med masse god fisk og herlige grønnsaker oppi. Suppen er akkurat passe kremet, og et lite hint av chili setter virkelig prikken over ièn. Dersom du ringer på forhånd kan jentene i ferskvaredisken pakke alt klart for deg, og det er bare å komme å hente når det passer deg best. For en kundeservice! Som tilbehør anbefales både ferske reker, blåskjell og ikke minst herlig foccacia med aioli. Linda Øynes Johnsen, sjef for ferskvaredisken, deler gjerne av sine beste tilbehørtips:

  1. Tips #1: Reker smaker godt i en fiskesuppe, men for å unngå at de skal bli seige, skal de tilsettes suppen rett før servering – og skal ikke kokes
  2. Tips #2: Hvis du synes suppen er for tykk, tilsetter du Crème Fraîche eller bare litt ekstra fløte.
  3. Tips #3: Pynt med gressløk eller andre friske urter

Vips! Så er festmiddagen i boks uten at du stresser livet av deg med å kutte, styre og ordne. Da kan du heller bruke dagen på å sove lenge, pynte bord, kjøpe blomster, samt rekke å pynte meg før gjestene kommer.

Meny Harebakken er butikken med det store utvalget. Velkommen til en hyggelig handel!