logoØnsker du tips og inspirasjon til hvordan du kan gjøre en enkel forandring i hjemmet ditt?

I Norge er vi vant til mørketid og kalde perioder, og det å hygge seg innendørs er en måte å få det beste ut av den mørke årstiden på. I utenlandske magasiner er Norge rangert som et av verdens lykkeligste land, og det spekuleres da i om det har noe med vår evne til å hygge oss å gjøre. Kan hygge skape lykke? Er det evnen til å nyte de små tingene i livet, øyeblikkene, som gjør at vi føler oss bra, at vi er tilfredse? Vel – da er det jo bare å fortsette å hygge seg!

Feel er en kjede og drives av søsknene Camilla Martinsen Kangas og Christoffer Martinsen, samt assisterende butikkleder Rita Hødnebø, som til daglig holder til i hovedkontoret på Bryne, om de ikke er rundt i butikken med gode tips eller er på reise og handler inn flotte varer til kjeden.

Hygge krever verken planlegging eller utstyr, og det er akkurat det som gjør hygge så fint – det enkle. Det kan være å krype under pleddet en kald høstkveld, lese en god bok, tenne stearinlys og lage seg en god kopp te. Det handler om å roe ned i en hektisk hverdag, slappe av, være bevisst å nyte øyeblikkene – de små tingene i livet. Noe som i dagens samfunn trengs mer enn noen annet.


Det er nå 5 år siden Feel startet opp på Harebakken Senter. Cecilie Johannesen har jobbet i butikken fra starten av, og har de 3 siste årene også jobbet som butikksjef. Hun har stor interesse for interiør og storkoser sed å kunne jobbe med nettopp dette i tillegg til å hjelpe og gi tips til kunder som kommer inn. Cecilie støtter seg til nordmenns evne til å kose seg når høsten kommer, og viser frem et fantastisk utvalg av høstens nyheter i puter, pledd, te, servise, krydder, interiør og garn. 

Feel er et interiørkonsept med produkter for alle hjemmets rom.

Cecilie legger til at butikken i tillegg har de klassiske garntypene du trenger til alle årstider og plagg, gensere til sport og fritid til hele familien, og selvsagt nydelig garn i merinoull til de fineste babyplaggene.

Nå kan du nemlig strikke alt fra fantastiske pledd og puter til oppbevaring, tepper og alle typer kluter, grytekluter og håndklær. Enten du vil oppdatere hus og hjem eller hytta og sommerhuset så har Feel det du trenger av garn,       pinner og oppskrifter.

Cecilie forteller videre at hovedtanken i Feel er å bygge opp et tidløst basis-sortiment av god kvalitet til gode priser. I tillegg til å ha sesong-sortimenter som kommer inn for en kort periode, for å bli avløst av nye sesong-sortimenter. Tanken er at du som kunde stadig skal finne nye spennende produkter, samtidig som du skal kunne stole på at basisproduktene blir i butikken over tid. Butikken er først og fremst en ren gave- og interiørbutikk med flotte varer i god kvalitet og til fin pris. Sesongen vi nå går inn i er en tid for fest og selskaper. Når man er invitert bort på middag eller fest skal man helst ikke komme tomhendt. En liten gave til verten eller vertinnen hører med. Om du har lyst til å overraske med noe annet enn en blomsterbukett eller den sedvanlige flasken med vin, har Feel gode forslag til alternative vertinnegaver. Her får du tak i gaver som vertskapet vil sette pris på

For de av dere som også så smått har begynt å tenke på julegaver, tilbyr Feel også nå etterhvert et godt utvalg av julevarer og flotte gaveideer til hele familien. Det vil med andre ord si at dersom du ønsker å gjøre unna alle julegavene i étt og samme ærend, er Feel på Harebakken Senter garantert butikken for deg. Lik siden deres på facebook HER, og hold deg alltid oppdatert på siste kampanje, nyheter og øvrige tilbud i butikken. I år fyller forresten Feel Harebakken 5 år, og kjører i den anledning flere eksklusive kampanjer. Feel Harebakken kjører nå Crazy Shoppingdager hvor du har mulighet til å gjøre noen skikkelig gode kupp. Butikken har 30% på alle lamper/lykter, 40% på alle puter og 50% på alle bilder. I tillegg har butikken masse andre gode varer på 30-40%.

Velkommen inn til en hyggelig handel.