logoNy markedssekretær på huset!

Det er en glede å ønske velkommen til Christina Mihaela Carare som ny markedssekretær på Harebakken senter! Christina skal ha hovedansvaret for vår nettside, Facebook-side og Instagram, markedsaktiviteter på senteret og jobbe tett med senterleder Hilde Beate Engene. Med et kreativt øye for detaljer og en spennende bakgrunn blant annet som blogger, journalist og markedsfører, ser vi spent frem til et godt samarbeid med Christina.

– Jeg kjenner ganske godt til Harebakken senter siden jeg tidligere har jobbet her både på Cubus og på det som i sin tid het Café Koppen. Jeg vet at her er det et skikkelig koselig og personlig miljø – ja, det er jo senteret for hele familien! – samtidig som det stadig er noe som skjer og det bugner av inspirasjon, variasjon og gode tilbud! Med nesten 60 butikker på senteret, er jeg ikke i tvil om at hverdagen blir spennende og innholdsrik, sier Christina.

Foruten at det er hyggelig å ha en kollega på kontoret, synes senterleder Hilde at det er en stor ressurs å ha på plass Christina som markedssekretær til å bistå henne i driften av regionens ledende familiesenter.

Harebakken er i stadig utvikling, og vi jobber iherdig med å videreutvikle oss og sikre fortsatt suksess. Å ha Christina med på laget blir veldig spennende. Jeg kan allerede si at vi samarbeider veldig godt og gleder oss til fortsettelsen på Harebakken senter!

Christina, som fikk jobben før jul, kunne nesten ikke vente med å ta fatt på arbeidsoppgavene etter nyttår. Nå som hun har vært på senteret i en uke og har kommet litt inn i rollen, forteller hun allerede at hun stortrives.

Det er herlig å jobbe sammen med energibunten som er Hilde! Jeg har fått hilst på noen av butikksjefene, men har fremdeles noen butikker å bli bedre kjent med. Her er det jo så stort! Det er en fryd å være her og gleder meg mye til å vise frem alt som finnes på senteret i samarbeid med butikkene! Dream team, sier jeg!