logoKonfirmasjonssesongen er i gang hos IMITCH

Konfirmasjonssesongen er i gang hos IMITCH og butikken merker et ekstra trykk på salg av dresser i disse dager. Ann-Kristin, butikkeier og daglig leder på IMITCH forteller at de har et variert utvalg av pendresser, både smale, med stretch og flere forskjellige blå- og grånyanser.

– Vi er store på hverdagsklær til gutter og menn. Vi har også et godt utvalg av dresser, både til gutter i 12-18 års alderen, samt til unge menn og voksne.

Imitch har dresser i ulike prisklasser, så her er det noe for enhver smak og lommebok!

Klassisk og pent

Ann-Kristin forteller at hun selger Pascal-dresser til gutter fra str 12 år og oppover, mens for de litt eldre guttene er det dresser fra Selected og Jack & Jones Premium som gjelder. Til konfirmasjon ønsker kundene nærmest utelukkende hvite eller lyseblå skjorter til dressene sine og butikken selger også tilbehør som tørkle, belter, slips, sko samt  klokker fra italienske Lambretta.

Ann-Kristin legger til at det stadig er populært med tørkle i jakkelommen, og at slips og tørkle ikke nødvendigvis må matche. Det holder lenge at de har noen av de samme nyansene i seg.

Brune sko er kjempefint og stilfullt til dresser i både blått og grått. IMITCH selger også belter og sko i skinn som passer like godt til en pen dress, som til jeans og dressjakke.

– Mange av våre kunder er på jakt etter plagg man kan bruke til flere anledninger. En dress har flere bruksmuligheter, ettersom den kan styles både opp for formelle anledninger og ned, for en mer casual look, sier Ann-Kristin.


IMITCH er en privateid butikk uten noen kjedetilknyting, noe som gjør at de til enhver tid kan velge blant de beste merkevarene som passer inn i butikken. Butikken har et bredt utvalg av merkeklær til gutter og menn som blant annet Jack & Jones, Gabba, Selected, Superdry, Bjørn Borg, Muchachomalo og nylig, Levi´s Kids! Gutter helt ned i 10 års alderen kan finne tøffe plagg fra et bredt sortiment og kjente merker hos IMITCH.

Vår- og sommerkolleksjonene har kommet for fullt inn i butikken. I tillegg til antrekket til finere anledninger, finner du nå hos IMITCH på Harebakken vårjakker, gensere, t-skjorter, skjorter, jeans og shorts i sesongens farger og stoffer.

Les mer: Gutter, her er vårens kuleste antrekk

Velkommen til en hyggelig handel hos IMITCH på Harebakken Senter!

Telefon: 37 06 01 50
Webside: www.imitch.no
E-post: annkristin@zack-imitch.no
Facebook: ImitchHarebakken
Instagram: imitchclothingcompany