logo-Jeg elsker å hjelpe andre med å finne det perfekte antrekket!

-Jeg elsker å hjelpe andre med å finne det perfekte antrekket!

Åpnet i oktober 2017, inspirerer Zavanna på Harebakken daglig sine kunder med feminine og moteriktige plagg til gode priser. Nyansatt butikksjef Linda er stolt av å representere konseptet. – Du må nesten rive meg vekk herfra, for jeg har kommet for å bli, smiler 38-åringen.

Kristiansanderen Linda Salomonsen Laukus er et kjent fjes på Harebakken, da hun for fem år siden jobbet i en av butikkene på senteret.

– Det følges godt å være tilbake på Harebakken! Det er veldig hyggelig å fremdeles se kjente fjes blant ansatte her, og jeg liker at senteret har et så stort utvalg å by på, sier Linda.

Som bestilt

Med 21 år fra servicebransjen, i en karriere som spenner fra sko- og klesbransjen til bok- og detaljbransjen, er klær og mote desidert en stor lidenskap for nå Tvedestrand-beboeren. I januar startet Linda i stillingen som butikksjef på nyåpnede Zavanna, kleskonseptet for kvinner i alderen fra 30 år og oppover.

– Jeg har savnet å jobbe med klær og mote, som er noe jeg elsker! Det er noe med å hjelpe andre finne det perfekte antrekket som gleder meg sånn! Spesielt når jeg jobber med klær med så god passform som Zavanna har, forteller Linda.

Zavanna er en landsdekkende butikkjede som står for feminine og moteriktige antrekk til konkurransedyktige priser. Kolleksjonene består av alt fra fritidsklær til jobb- og festantrekk. På Zavanna Harebakken finner du alltid nyheter, nye farger og gode basisplagg, med god passform i str. 34-46 og str. S-XXL.

Da kjeden lyste ut stillingen som butikksjef var Linda blant de første som søkte:

– Utlysningen kom som bestilt, både med tanke på at det var en fulltidsstilling og en rolle som krevde mye ansvar, i et svært spennende kleskonsept, med en bred målgruppe blant kvinner. Det passet meg bra, sier Linda.

Linda er ikke eneste nyansatt på Zavanna Harebakken. På nærmest rekordtid har butikken gått fra to til fem ansatte.

God passform, gode priser

– Vi har utrolig koselige kunder i alle aldre som kommer til oss. Det er veldig varierende hva de er ute etter, men generelt, liker mange spesielt godt våre bukser og jeans som har så god passform, god stretch, er høye i livet og svært behagelige å ha på. Modeller med rette bein er populært, men også med smale bein som sklir lett over ankelen går det en del av, informerer Linda.

Butikken bugner av vårnytt, feminine print, lette stoffer i et stort fargespekter. Her finner du bukser og jeans, gensere, skjorter og topper, smykker, belter, skjerf og hansker, sokker og strømper, samt vesker til gode priser.

– Det er hyggelig at vi stadig får positive tilbakemeldinger fra kunder på våre priser. Den dyreste buksen vi har, koster eksempelvis 599 kr., sier Linda.

Med våren i anmarsj er et stort fargeutvalg, flotte blomsterprint og grafiske mønstre, lette bluser, topper med 3/4-ermer, capribukser og søte kjoler noe av det vi kan forvente å finne hos Zavanna på Harebakken.


Bukse- og jeanskampanje!

Mandag 5. mars til og med lørdag 10. mars har Zavanna på Harebakken 30% rabatt på ALLE bukser og jeans!
Benytt deg av muligheten til å finne din neste favorittbukse, til kampanjepris. Linda og resten av jentene på Zavanna Harebakken hjelper deg gjerne!

Kontaktinfo:

Telefon: 370 96 025
E-post: butikk597@rtm-tekstil.no