logoHun er uoffisiell verdensmester i denim

De klassiske denim-jeansene har aldri vært mer populære. Butikksjef Anne Berit Myhre og resten av jentene hos Wagner Harebakken er skolert i det slitesterke stoffet og uoffisielle verdensmestre i denim. De hjelper deg gjerne med å finne akkurat den stilen og det snittet som passer perfekt for deg!

Superstilig, superenkelt

De klassiske denim-jeansene har aldri vært mer populære, og det med god grunn. De passer like fint til en slitt t-shirt som til en klassisk blazer. Tilsett et flott belte og et par pene sko, så har du et superstilig og enkelt antrekk å sette sammen!

Hos Wagner finner du et bredt utvalg rimelige jeans og andre bukser til både gutter og menn.

– Vi har alle generasjoner som handler hos oss. Besteforeldre kommer gjerne med barnebarna og drar igjen med en handlepose hver. Det samme gjør kameratgjengen, forteller butikksjef Anne Berit Myhre.

Must-have

Jeans er og har, så lenge de fleste av oss kan huske, vært et must-have plagg i garderobesortimentet. Opprinnelig var jeans, grunnet det slitesterke materiale, brukt av industriarbeidere. I dag er jeansbuksen brukt av både menn og damer til enhver anledning.

Hos Wagner på Harebakken finner du hele fem populære jeansmerker:

– Bison og Jacks blir som regel foretrukket av våre mer voksne kunder, mens de yngre går gjerne for noe røffere, kulere, råere stil som finnes i modellene fra Shine, Lindberg og JUNK de LUXE, sier Anne Berit.

Som butikksjef på Wagner Harebakken gjennom fem år, kjenner Anne Berit godt sine kunder.

– Mange av våre kunder er gjerne lojale til de jeansmodellene og de merkene som de føler sitter best i forhold til hva de synes er komfortabelt og fint, og nye kunder vil gjerne få personlig hjelp til å finne sin neste favoritt jeans, sier Anne Berit.

Når man prøver på jeans er det først og fremst viktig å kjenne etter at passformen er komfortabel, opplyser Anne Berit.

– Test gjerne ut forskjellige modeller og kjenn etter om det er klassiske jeans, baggy jeans, slimfit eller noe helt annet som du trives best i.

Anne Berit og resten av jentene på Wagner Harebakken har satt sammen en enkel guide som tar for seg de ulike passformene som du finner i butikken: 

 


3 for 2 på alle varer

Et par moderne jeans kan brukes både med en t-shirt, polo shirt, jakke og skjorte – kombinasjonene er uendelige, og Wagner Harebakken har utvalget! Her finner du alt du trenger for å sette sammen helt nye antrekk, fra boxershorts og sokker, til t-skjorter, skjorter, gensere, sweatshirts, jakker, sko og tilbehør. I tillegg er du i fagkyndige hender!

Fra mandag 12. til og med lørdag 17. mars har Wagner Harebakken 3 for 2 på ALLE varer i butikken! Wagner Harebakken spanderer den billigste varen!

Benytt muligheten til å oppdatere vårgarderoben, gjøre et jeans-kupp og få serviceinnstilt, fagkyndig hjelp til å hjelpe deg med å finne dine neste favorittplagg!