logoGlitrende gaver din kjære sent vil glemme

Alle hjerter gleder seg når kjærlighet og romantikk står i fokus på Morsdag og Valentine`s day! Gled dine hjertevenner (eller deg selv) med litt ekstra omtanke 11. og 14. februar. Bjørklund Harebakken har diamanter og hjerter i alle varianter – hvorfor ikke gi bort en gave som sier mer enn tusen ord?

Gullsmedbutikken Bjørklund på Harebakken senter opplever travle dager for tiden. Rett rundt hjørnet er Morsdag og Valentine`s day, to merkedager i året som det er kjærkomment å vie ekstra oppmerksomhet til dine nære og kjære. I den anledning, er det mange som tar turen hit for å få hjelp til å finne den perfekte gaven til sine utkårede.

Mens Morsdag er dagen for å gi sin mor en ekstra omtanke, er Valentine`s day en dag som står i hjertets tegn. Tradisjonen stammer opprinnelig fra Amerika, men har blitt mer og mer populær i Norge de siste årene.

Evigvarende gave    

Eier og daglig leder, Mette Marcussen, forteller at kunder i alle aldre besøker butikken i jakten på å finne den flotteste gaven. Hun forteller at Valentine`s day ikke nødvendigvis er en tradisjon kun de unge er opptatt av, men at også godt voksne kommer innom for å finne den perfekte gaven.

Populære gaver er hjerter i alle varianter, øredobber og allianseringer. En alliansering er en utsøkt og evigvarende gave, som du kan bygge på og sette inn flere diamanter i etter hvert som anledningene byr seg, enten det er snakk om fødsel, bryllupsdag eller andre viktige markeringer.

Mest ettertraktet

Diamanten er verdens mest ettertraktede og sagnomsuste edelsten – ja, det er kjærlighetstenen! Mange velger for eksempel å kjøpe gavekort på diamanter.

– Det er en veldig populær gave, forteller Mette, og legger til at butikken selger generelt mye diamanter i forbindelse med Morsdag og Valentine`s day.

Det er ingen tvil om at diamanter er gaver som varer lenge og er et sterkt symbol for evig kjærlighet. Man omtaler gjerne diamanter som kvinnenes beste venn og skal vare evig.

Også mannen fortjener litt ekstra oppmerksomhet på årets mest romantiske dag! Hva med en klassisk og tidløs klokke fra Gant? La deg inspirere av det store utvalget av herreklokker på Bjørklund Harebakken.

Datter til Mette, Marte, viser frem en annen populær gave i forbindelse med Morsdag og Valentine`s day, nemlig et gavesett med kjede, øredobber og to hjertesjokolader i prisvennlig klasse. Gavesettet er en bestselger hvert år og en perfekt gaven til Morsdag og Valentine`s day.

Pakket klart for deg! Dette smykkesettet i sølv med cubic zirkonia, pakket i en flott gaveeske med to hjerteformede sjokolader, er en populær gave i anledning alle hjerters dag.

byBiehl er et populært merke som består blant annet av Together Family-kolleksjonen inspirert av kjærlighet og de menneskene vi omgir oss med, og Beautiful World-kolleksjonen, som vist på bildet her. Smykkene er laget i sølv og gullforgylt sølv.

Til han og henne

Mange ønsker å bruke Valentine`s day til å fri, og Mette medgir at hun selger mange forlovelsesringer nå. Bjørklund Harebakken har forlovelsesringer i alle varianter og alle prisklasser, men førstevalget til de aller fleste er en stens diamant, enten med fire eller seks klør.

Til og med 14. februar har gullsmedbutikken halv pris på den rimeligste ringen når du kjøper ett par forlovelsesringer! I tillegg spanderer Bjørklund gravering innvendig i forlovelsesringene, dersom du ønsker det.

Så går du med tanker om å fri, må 14. februar i år være en perfekt anledning! Kom innom Bjørklund Harebakken og finn de perfekte ringene til deg og din kjære. Så er det bare å krysse fingrene for et ja.

Telefon: 37012963