logoHer er sommerens hotteste bademote

Nå er sommeren snart her, og det er på tide å kjøpe ny bikini og badedrakt. Her er trendene du skal holde utkikk etter.

Varmere temperaturer betyr at det endelig snart er tid for sommersesongen 2017! Bademoten fortsetter å være fargerik, sporty og veldig blomstrete. CHANGE Lingerie Harebakken tilbyr et stort sortiment med mix and match av ulike modeller og mønster. Her kan du virkelig la fantasien løpe løpsk!

Melita hos CHANGE Lingerie Harebakken har lang og god erfaring med å finne både undertøy og badetøy til ulike kroppsfasonger, og deler selvsagt sin kunnskap med deg om du ønsker det. Melita og de andre ansatte i CHANGE Lingerie stiller mer enn gjerne sin rådighet til disposisjon i møte med kunder.

Hos CHANGE Lingerie har vi respekt for naturlig skjønnhet, og vi er eksperter på kvalitet så vel som perfekt passform. I butikken vår, er vi som ansatte alltid klare for å hjelpe deg å finne din rette størrelse

Ønsker du deg den perfekte bikinitoppen, må du ikke nøle med å spørre eller la deg bli målt av de kyndige medarbeiderne i CHANGE Lingerie Harebakken. Skal vi tro Melita sitter en bikini definitivt best på kroppen når bikinitoppen verken er for stor eller liten. Den skal passe perfekt.


Hvilke tre badetrender er de største i 2017?

I år er det også veldig mye miks og match og mange spennende mønstre. Sterke farger som rød, grønn og blå står sterkt, og vi har fått en enorm respons på årets modeller. Kundene elsker de.

Badetøyet har en unik passform og kommer i flere ulike overdeler, både for en liten og en større byste. I noen serier finner man også lekre badedrakter, truser med skjørt over, tankini eller tunikaer til å ha over badetøyet. Melita forteller videre at kundene som regel finner sine favoritter, og holder seg til den år etter år. De litt yngre kundene fortrekker gjerne trekantbikinier, eller et av sommerens heteste bikinitrend; En halterneckmodell.

Dessuten er Melita opptatt av at kroppen skal føle seg vel, samtidig som den skal ta seg best mulig ut. Det store utvalget i både størrelser og fasonger, gjør at det er lettere å finne den perfekte bikinien uavhengig av størrelse.

Hvordan tar jeg hånd om bikinien min på best mulig måte?

Melita forteller at de er flinke med å informere kundene om riktig vedlikehold av badetøy. Hun legger til at dersom du er nøye med vask og vedlikehold, kan du faktisk bevare bikini eller badedrakter over flere år. Hun forteller videre at det er viktig å vaske badeklærne dine for hånd med skånsomt vaskemiddel. Spesielt om du har badet i klor eller fått solkrem på badetøyet. Kloret og kjemikaliene bryter ned lycraen i plagget, som da kan miste passformen sin. Så ta hånd om badetøyet ditt ordentlig og gi de litt ekstra kjærlighet slik at de holder både passform og fargen bedre

Sol, klor, saltvann, svette, kosetikk, solkrem osv., er alle med på å skade fiberene i stoffene, og forrige fargene.

Derfor har alt badeetøy en begrenset levetid. Men med riktig vask og behandling bevares stoffene bedre. Derfor gir CHANGE råd, for at du skal få gleden av badetøyet så lenge som mulig.

Skyll badeplaggene i rent vann etter bading i salt/klor-vann
Vask plaggene jevnlig, for å fjerne solkrem o. l.som kke vaskes ut ved vanlig skylling.

Vaskeanvisning:

Vask plaggene på finvask i vaskemaskinen . Ved vask i maskin anbefales det å bruke vaskepose. Bruk også vaskemiddel uten blekemiddel. Et eksempel på et slikt vaskemiddel er MILO
Benytt ikke tørketrommel da dette sliter veldig på de elastiske fibrene
Tørk badetøyet i skyggen. Ettersom vått badetøy falmes raskere enn tørt
Skal du bade i salt eller klorvann, anbefales det å skylle både tøyet opp i vann med en svett eddik iblant. Da setter fargestoffene seg bedre. Husk å vaske av badetøyet etterpå. Gjør gjerne dette før du reiser på ferie.