logoDette er gaven hun garantert ønsker seg til jul

Det er snart desember og det betyr at du må begynne å pønske ut hva som skal være den helt spesielle gaven til din kjære. Sexy undertøy er en julegave mange menn kjøper til sin kjæreste kvinne, og selv om alle menn selvfølgelig vil innrømme at det er en gave som slår begge veier, så er vel ikke det feil?


CHANGE Harebakken har allerede begynt å merke trykket på julegavene. November og desember er i følge daglig leder, Anita, helt klart to måneder med en økt andel handlende menn. Menn ønsker gjerne å finne noe sexy og lekkert undertøy til sine utkårede, og Anita forteller at de synes det er veldig gøy å få være med på å «bestemme» gaven. Hun opplever også at de fleste liker å slå på stortrommen ved en slik anledning, og at matchende undertøy er en sikker vinner.

Menn liker å kjøpe undertøy i julegave til sine kjære, fordi det viser både omtanke og kjærlighet. Til jul ønsker de også å gi noe spesielt, og velger gjerne både bh, truser, hofteholder og kimono

Om hun ofte velger sort undertøy er dette et godt valg, men et godt tips er uansett å se etter hva slags stil hun vanligvis bruker. Hun legger til at hun alltid ber menn tenke hvilken anledning, og at det kan nyttig med ett mørkt og ett lyst sett. Dessuten er hun nøye på å tipse kunder på å tenke hele sett, både når det kommer til natt- og undertøy.

Anita forteller videre at hun gjerne pleier å spørre etter hvilket bruk de ser etter, og hva slags stil hun vanligvis bruker. Hovedsakelig ønsker menn gjerne sort undertøy, men til jul er det mange som i stedet velger rødt. Anita legger til at rødt undertøy også symboliserer romantikk og intime øyeblikk mellom par.

CHANGE Harebakken har allikevel ikke bare gaver til kjæresten eller kona. Her kan du finne kvalitetsprodukter til både venninne, bestemor, tante, søster og/ eller mor. Anita viser frem både lekre strømper, badekåper, nattkjoler i fantastisk silkekvalitet og lekre blondetopper i en blanding av både ull og silke. Dessuten opplevde butikken at alt av nattøy ble revet bort i rekordfart tidlig under julegavehandelen i fjor. I år har de derfor måtte se seg nødt til å bestille opp ekstra for å være på den sikre siden.

Vi har herlig kosetøy og pysjamaser i utsøkt kvalitet. Dette er perfekte julegavetips, og ingenting er som å tasse rundt hjemme ikledd kosetøy i mellomdagene og gjøre absolutt ingenting.

Når vi har vært så heldige å få lekkert undertøy til jul, hvordan vedlikeholder vi det slik at det holder seg fint lenge?

Her kan Anita avslutte med hennes 3 beste råd:

  1. Vask alltid Bh`en din for hånd med milo
  2. Bruker du vaskemaskin er det kun håndvaskprogram, vaskepose og milo som gjelde
  3. Du trenger ikke vaske BH`ene dine hver gang du har brukt den. Tredje hver gang holder fint.

Anita har vært butikksjef ved CHANGE Harebakken siden slutten av November i fjor, og hun er veldig tydelig på at hver dag er like gøy. På spørsmål om hva som er det beste med jobben, er hun ikke i tvil;

Det beste med jobben er at man faktisk kan hjelpe.

CHANGE Harebakken er opptatt av personlig veiledning og dyktig kundeservice. Alle som gaver får på byttelapp, og du får da mulighet til å bytte etter jul om ikke BH størrelsen skulle være riktig. Alle truser som fortsatt er forseglet, får man også byttet dersom man har på byttelapp.