logo– Det trenger ikke å være dyrt for å være fint

CMYK er landets mest hurtigvoksende kjede innenfor accessories, med lekkert tilbehør for både ung og voksen dame. – Kom til oss, så hjelper vi deg gjerne med å finne prikken over i-en, det være smykken, klokken, hårpynten, vesken eller andre accessoirer som komplementerer antrekket, sier butikksjef Lise Flater med et stort smil om munnen.

I prat med Lise Flater, som har jobbet i CMYK-kjeden i seks år, hvorav snart fire år av dem som butikksjef på Harebakken, er det lett å merke hvor mye hun elsker jobben sin og kundene i butikken.

– Jeg stortrives enormt mye. Det er et så godt miljø her, både innad i kjeden, på senteret og i det daglige, i møtet med kunder. Jeg elsker å hjelpe kundene finne det lille ekstra som får dem til å føle seg ekstra fine og ekstra selvsikre. Du kan godt si at dette er mitt tredje barn, ja, forteller Lise oss.

Hun har opplevd at kunder har ringt butikken for å rose servicen de har fått, og selv i prosessen med å intervjue potensielle nyansatte, har noen av disse oppgitt at de har hørt så mye godt om butikken som en av grunnene til at de ville søke på jobb her – foruten at de elsker å jobbe med accessoirer og tilbehør, såklart!

– Sistnevnte er en “must”, sier Lise, som i dag har ansvar for totalt fem ansatte, og sammen utgjør de “en gjeng med vanvittig mye energi”.

Det lekreste tilbehøret

Lise viser oss rundt i butikken på Harebakken, blant mylderet av accessoirer som glinsende ringer, tidløse smykker og trendy tilbehør som solbriller, pynt til nøkkelknippen, ryggsekker og mobildeksler. Og for de minste, finnes Mini CMYK, en kolleksjon som består av klokker, smykker, solbriller, hårstrikk, tryllestaver – i det hele tatt alt som trengs for å gjøre drømmeantrekket til minsten komplett! Alle smykker er også nikkelfrie.

Det er lett å drømme seg bort her og kjøpe med seg en ting – eller to, eller tre – til smykkeskuffen. For CMYK er en kjede som er opptatt av å tilby et bredt sortiment av smykker og tilbehør, til rimelige priser. I skrivende stund har butikken for eksempel kampanje på alle solbriller til 99 kr. og 50 prosent rabatt på hele Mini CMYK-serien. Forrige uke hadde butikken 2 for 1 på all ørepynt.

– Kjeden har stadig slike kampanjer. Da kan man gjøre skikkelige kupp på tilbehøret, men også ordinære priser er noe vi er stolte av at er rimelige i utgangspunktet, forteller Lise.

Trenger du en ny klokke, er sjansen stor for at du finner den hos CMYK. Prisene varierer fra kr. 199 til 499 og er inkludert garantitid på seks måneder på første batteribytte og ett år på bytte av selve urverket! Klokkene kommer også med et halvt års garanti på reimer i kunstskinn og ett års garanti på skinnreimer.

Visste du at du kan kan bytte batteri på dine klokker hos CMYK på Harebakken for kun kr. 79?

Blått, lilla, klassisk, stilrent

CMYK på Harebakken har mange stamkunder. Selv om du alltid kan finne de siste trendene innen accessories og tilbehør hos CMYK, er mange av stamkundene på CMYK Harebakken ikke opptatt av å følge disse.

– Våre kunder elsker gjerne blått og lilla, samt et klassisk og stilrent design. Ofte når en kunde ser etter det perfekte tilbehøret til et antrekk, er vi også opptatt av å få kunden til å reflektere over hvilke andre antrekk og anledninger som de kan bruke nettopp det tilbehøret til, sier Lise.

– Selvfølgelig er vi svært opptatte av å ha fornøyde kunder. De betyr alt for oss, og vi ønsker jo at de skal ha mye glede av sitt nye tilbehør, ikke bare den ene gangen eller til den ene anledningen, forteller Lise engasjert.

 

Neste gang du er på utkikk etter det lekreste av tilbehør, til en rimelig pris, ikke nøl med å legge turen til CMYK på Harebakken. Drøm deg her bort i et stort utvalgt av accessoirer, tilbehør og tilbud, og finn prikken over i-en til ditt neste antrekk!

Kontaktinfo:

Telefon: 377 160 80
E-post: harebakken@cmyk.as
Instagram: cmyk_harebakken