logoDamemote i særklasse

Zeline har damemote i særklasse – fra topp til tå. Butikken har flotte merkevarer, mange er de alene om å føre. Hos Zeline finner du klær, sko, og tilbehør, som skaper en elegant, og individuell stil som blir lagt merke til.

Rannveig holder her opp de tekniske jakkene fra norske JAZZ. Jakkene er både vindtette, vanntette og pustende. Rannveig kan røpe at jakkene forsvinner ut i rekordfart, og at hun solgte flere jakker allerede mens hun pakket de opp.

Jeans og lekker skinnjakke fra Denim Hunter

Eier og daglig leder gjennom 16 år, Rannveig Stiansen, forteller at det er en fantastisk koselig høst med masse flotte farger i butikken. I høst skal vi kle oss i jordfarger som olivengrønt, rust, vinrødt, og sennepsgul. I tillegg har du det klassiske sort, grått og marine, så det er noe for en hver smak. Hun nevner også at det er mye print på topper og kjoler, spesielt blomsterprint er hot i høst, og viser frem et stort utvalg topper i forskjellig print.

De populære C.R.O etage Happy Duck – jakkene holder seg godt også denne sesongen og har et teknisk fyll som er like lett og varm som dunjakker. Her slipper du altså dun som slipper og du sparer anda 🙂 Perfekt som overgangsjakke i tiden vi er inne i nå.


For 16 år siden åpnet Rannveig dørene hos Zeline for første gang. Butikken ble en suksess allerede fra første dag, og den har gradvis økt for hvert år. Nå holder Zeline et stabilt høyt nivå med kvalitetssikre merker og en fantastisk kundekrets. Rannveig brenner for klær, sko og mote, og innrømmer at butikken er både jobb og hobby for henne, det blir nærmest som en livsstil.

Vi har et veldig godt miljø i butikken. Vi yter god service og scorer høyt på å være behjelpelige. Kundene kjenner oss, men minst like viktig er det at vi kjenner kundene og vet hva de liker og hva som kler den enkelte. Kundene er trofaste og kommer igjen og igjen. Det betyr mye for oss.


Rannveig i dress fra 2-Biz. Se opp for rødt denne sesongen. Også en av høstens store trendfarger!

Mennesker, klær, sko og mote er Rannveigs store lidenskap og hun elsker å hjelpe kunder til å finne frem til sine favorittplagg. En av de store fordelene hos Zeline er den store variasjonen i utvalget. Hos Zeline kan faktisk 3 generasjoner finne seg noe de liker, enten det er snakk om et lekkert ullskjerf, trendy sko eller et lekkert antrekk. Butikken har lagt seg på et grovt mellomsjiktet og fører blant annet flere kjente danske kvalitetsmerker.

En stor trend også i høst er rysjer og volanger på både bluser, gensere og kjoler. Dessuten ser vi en ny trend når det kommer til jeans i høst. Det er mye fargede jeans, knapper i smekken, samtidig som vi ser jeans med både perler og broderier på.

Hun forteller videre at butikken har et stort og variert utvalg av kjoler – alt fra rimelige brukskjoler til de mest eksklusive kjolene fra kanadiske FRANK LYMAN.

Rannveig holder opp noen av sesongens nyheter fra kanadiske Frank Lyman

Rannveig forklarer at høstens plagg enkelt kan styles enten opp eller ned, noe som øker bruksmuligheten ved for eksempel en kjole. I høst er det mye strikk, må spesielt nevne danske Skovhus – flott kvalitet! Og vi må ikke glemme genserne og strikkejakker i 100% merinoull fra danske CLAIRE. Etterhvert vil vi også se en del velur på topper, blazere og kjoler.

I skoveien er det skoletter, samt flate sko med grove såler som dominerer. Rannveig forteller at de har et godt utvalg av sko, og viser frem nyheter fra både Nude, Tamaris, Högl og Unisa. Fargespekteret går i sort, konjakktoner, grønt, vinrødt og grått. Rannveig legger til at skoutvalget hos Zeline gjerne er noe annerledes enn hva du finner hos kjedebutikkene, og at de selger mye sko til kunder som i utgangspunktet er ute for å handle klær.

Jakker får man sjelden nok av i følge Rannveig fordi det er mange anledninger og værforbehold å ta av her i Norge.

Vi har et stort utvalg av ytterjakker – alt fra vatterte boblejakker, ulljakker i ulike lengder, og tekniske jakker. Må spesielt trekke frem de flotte ulljakkene/kåpene fra italienske MILO, som vi har hatt stor suksess med de tre siste årene.

En av høstens desidert mest trendy jakke, er denne i velur fra danske Denim Hunter. Ikke bare er jakken en fryd for øyet med sin tidsriktige farge og lekre detaljer i gull, men er også varm og myk å ha på.

Damene på Zeline ønsker alle hjertelig velkommen inn til en hyggelig handel, og de hjelper deg mer enn gjerne med å finne det du er på jakt etter.
Lik siden deres på facebook HER, og hold deg oppdatert på nyheter fra butikken.