logoBli med på tidenes barnefest under Barnas Superhelg 16. og 17. mars!

Guri, som vi gleder oss til TIDENES barnefest for både store og små under Barnas Superhelg fredag 16. og lørdag 17. mars på Harebakken senter! Slimverksted, barnegymnastiskk og konkurranser er bare noe av det som skjer denne helgen! Les mer for å se hele programmet! 

Fredag 16. og lørdag 17. mars skjer det mye gøy under Barnas Superhelg på Harebakken senter! Det blir aktiviteter, tilbud og masse annet moro for både barn og voksne.

Festen starter allerede mandag 12. mars, med fantastiske tilbud i butikkene! Fra mandag 12. til og med lørdag 17. mars tilbyr for eksempel Wagner Harebakken i forbindelse med Barnas Superhelg, 3 for 2 på ALLE varer i butikken! Wagner Harebakken spanderer den billigste varen! Klikk her for å lese mer.

FOR FLERE TILBUD PÅ SENTERET DENNE HELGEN, KLIKK HER.


Program Barnas Superhelg, fredag 16. mars:

Kl. 09-21: Vinn marihøne-koffert fra Meny Harebakken! Vær med i trekningen av en supersøt marihøne-koffert, ved å ta turen til Meny Harebakken og svare på 3 enkle spørsmål i butikken!
Vinneren trekkes mandag 12. mars.

Kl. 10-20: Finn 5 feil-konkurranse hos Bare barn Arendal og vinn gavekort på kr. 500 å handle for i butikken! Giveaways fra Ninjago til de 50 første betalende kunder!
Hos Bare barn på Facebook kan du også være med i trekningen av en jakke til gutt eller jente fra butikken. Konkurransen finner du her.

Kl. 10-20: Fargeleggingskonkurranse hos Leker! Fargelegg og vær med i trekningen av et gavekort på kr. 500 fra Leker! Her er det bare fantasien som setter grenser og alle er velkomne til å slippe kreativiteten løs! 

Kl. 10-20: ALLE som handler barnesko hos Eurosko på Harebakken under Barnas Superhelg 16. og 17. mars er med i trekning om å ta med skjønne hesten Ponny hjem!

Kl. 14-15: Hos MIX Harebakken får du gratis wienerpølse i brød fra Stabburet og ferskbrygget kaffe fra Evergood. Tilbudet gjelder så langt beholdningen rekker.

 

Program Barnas Superhelg, lørdag 17. mars:

Kl. 09-19: Vinn marihøne-koffert fra Meny Harebakken! Vær med i trekningen av en supersøt marihøne-koffert, ved å ta turen til Meny Harebakken og svare på 3 enkle spørsmål i butikken!

Kl. 10-18: Finn 5 feil-konkurranse hos Bare barn Arendal og vinn gavekort på kr. 500 å handle for i butikken! Giveaways fra Ninjago til de 50 første betalende kunder!
Hos Bare barn på Facebook kan du også være med i trekningen av en jakke til gutt eller jente fra butikken. Konkurransen finner du her.

Kl. 10-18: Fargeleggingskonkurranse hos Leker! Fargelegg og vær med i trekningen av et gavekort på kr. 500 fra Leker! Her er det bare fantasien som setter grenser og alle er velkomne til å slippe kreativiteten løs!

Kl. 10-18: ALLE som handler barnesko hos Eurosko på Harebakken under Barnas Superhelg 16. og 17. mars er med i trekning om å ta med skjønne hesten Ponny hjem!

Kl. 11-13: Vita Harebakken lakker vannbasert neglelakk fra Mini Snails på barna og bruker fargespray fra Colorista i håret, for barna som ønsker det. Fargen går ut etter en vask!

Fra kl. 12: Trend barneklær fyller 15 år og feirer med servering av kake, utdeling av kjærlighet på pinne og pins til handlende kunder! Bli med på feiringen, du også!

Fra kl. 12: Cafe Victor deler ut italiensk gelato-is til barna! Kom og prøv Café Victor sin populære hjemmelagde Gelato! Gjelder så lenge beholdningen rekker.

Kl. 12-14.30: Møt Skofus fra Skoringen! Få en klem og kanskje en selfie sammen?

Kl. 12-15: SLIMVERKSTED med Vitensenteret !
Vitensenteret og deres VitenLoser stiller opp langbord på Harebakken senter med plass til 12-16 barn om gangen som lager slim. Det blir kø-system og barna kan sette seg ned fortløpende ettersom det blir plass. Alle får låne lab-frakker og alt utstyr som trengs til å lage ordentlig slimete slim!

Kl. 12-16: Boksignering og møte med forfatteren av eventyrboken “Alvina, det venneløse trollet”, Margareth Anker hos Ark bokhandel! Både trollmor og trollfar, illustratør Asbjørn Tønnesen, kommer!

Litt om “Alvina, det venneløse trollet”:
Det var en gang en trolljente som bodde bortenfor alle hus, gjennom julegranskogen, over tjernet, inni fjellet i enden av enga. Dag som natt ble fjellet opplyst av sola, månen og stjernene. Granittfjellet hadde, så langt tilbake i tid som noen kunne minnes, vært bostedet for Alvina og familien hennes.”

Alvina er et skogstroll. Det hun ønsker seg aller mest i hele verden er en ekte hjertevenn, men hvorfor vil ingen av dyrene i dalen leke med henne? Etter et voldsomt uvær blir Alvina innestengt i Granittfjellet, helt alene. Hun synes dagene og nettene er fryktelig lange og triste. Hun savner trollmor og trollfar forferdelig, men Alvina er et modig lite skogstroll.

Snart er hun ute på leting etter både foreldrene sine og en hjertevenn. På veien lærer hun om trollharmoni og den magiske stillheten, og når hun ser sitt eget speilbilde for første gang finner hun også nøkkelen til ekte vennskap.

“Alvina, det venneløse trollet”er et vakkert eventyr om en modig trolljente som trosser ensomhet og utestengelse, og oppdager at det er fint å være seg selv – selv om hun kanskje er litt annerledes.

Kl. 12-16: BARNEGYMNASTIKK med SMURFENE, i regi av Junior Productions! Tidspunktene fordeler seg slik:
kl. 12-12.30 – 15 minutter gymnastikk etterfulgt av 15 minutter møt&hils
kl. 13-13.30 – 30 minutter møt&hils
kl. 14-14.30 – 15 minutter gymnastikk etterfulgt av 15 minutter møt&hils
kl. 15-15.30 – 30 minutter møt&hils

For flere bilder, besøk vår arrangementside på Facebook ved å klikke her!

Velkommen til Barnas Suuuperhelg på Harebakken senter!