logoBli festfin hos Harebakken Frisør og Hudpleie!

Skal du stå brud i vår eller sommer? Eller kanskje være brudepike for din beste venninne? Konfirmere deg eller feire bursdag? Sett prikken over i-en med en vakker håroppsats hos Harebakken Frisør og Hudpleie!

Harebakken Frisør og Hudpleie merker ekstra pågang i disse dager fra kunder som ønsker å booke time til håroppsats, klipp og farge eller ansiktsbehandlinger – alle med et ønske om å se best mulig ut festmånedene som kommer! Frisør Jessica Kristiansen har vært fast ansatt på Harebakken Frisør og Hudpleie i fem år, og er med sine 14 års erfaring som frisør, etterspurt blant sine faste, og nye kunder. I disse dager er hun tilbake fra mammapermisjon, en nyhet som hun gleder seg veldig over:

Det er godt å være tilbake! Det er godt å komme ut av huset og treffe kunder og kolleger igjen. Her trives jeg kjempegodt! Det er et bra arbeidsmiljø, jeg har flotte damer som jeg jobber sammen med, en god sjef og kjempehyggelige kunder. De er jo helt fantastiske!

Jessica forteller at hun har drømt om å være frisør helt siden barneskolen:

På barneskolen sa jeg og min vennine at ville bli frisører, og det ble vi begge to! Det er det eneste yrket jeg har drømt om og jeg tror jeg vil være frisør helt frem til jeg ikke kan jobbe lenger. Jeg kan ikke se for meg en annen jobb som er like gøy, sier Jessica med et smittende smil og blid personlighet.

Om den festfylte sesongen som kommer, med mange store anledninger som 17. mai, konfirmasjon og bryllupssesong, har Jessica ikke annet enn glede å spre:

Det er veldig gøy å sette opp hår! Det liker jeg veldig godt, men å bruke saksen og klippe hår er nok det som jeg trives aller best med. Jeg elsker å få en utfordring, som å skape en helt ny frisyre i stedet for å klippe noen få centimeter av tuppene – men jeg elsker variasjonen vi har i arbeidsdagen, hvor hver kunde er forskjellig, sier hårstylisten.

Inspirasjon til håroppsatt

Om du velger å sette opp håret selv eller gå til frisøren, anbefaler Jessica deg uansett å ta en tur innom for å få noen nyttige tips, og ikke minst de rette produktene, slik at frisyren holder seg på plass hele dagen. La deg inspirere av noen lekre og romatiske frisyrer fra Harebakken Frisør og Hudpleie:


Ny nettside

Om kort tid lanseres Harebakken Frisør og Hudpleie deres splitter nye nettside. Både faste og nye kunder vil her kunne booke frisørtime og hudpleietime, få en oversikt over alle tilgjengelige behandlinger og priser, bli bedre kjent med de ansatte og enkelt følge frisørsalongen på sosiale medier for hår- og hudpleieinspirasjon.

Dette er selvsagt noe som vi gleder oss til å lansere og vise frem til kundene, forteller eier og daglig leder Solfrid Tellefsen stolt.

Følg med på frisør- og hudpleiesalongens Facebook-side og Instagram for informasjon om lanseringsdatoen og skjønnhetsinspirasjon!

Og ikke glem: Den store festdagen 17. mai nærmer seg! Gjør ekstra stas på deg selv og sikre deg noen timer fylt med velvære, egentid og ny, vakker frisyre! Bestill time til 17. mai-klippen hos Harebakken Frisør og Hudpleie nå på tlf. 370 36 338 eller mobil 955 29 471, så er det bare å dukke opp, og nyte!