logoÅpner for kulinariske smaksopplevelser fra Asia

Forvent deg smakfulle supper, sunne nudelretter, fargerike salater og supermaten sushi når Bonsai Sushi & Noodles på Harebakken senter åpner torsdag 1. mars kl. 10, som eneste spisested i Arendal med nettopp dette trendy menyutvalget!

Bonsai Sushi på Harebakken har helt siden åpningen i 2013 vært svært populært blant våre kunder som ønsker sushi-retter til lunsj eller som takeaway. Etterspørselen har vært så stor at det lille kjøkkenet på senteret nå blir til restaurant, med ikke bare én, men to menyer (en for servering i restaurant og en for takeaway), over 20 retter og desserter, sitteplasser – og egen app for bestilling og betaling av maten!

Enestående konsept

Mai Thanh Nguyen er en av pionerene som brakte sushi til Sørlandsperlen Arendal gjennom etablering av takeaway-restauranten Bonsai Sushi i Arendal i 2011. Det tok imidlertid ikke lang tid før sushifeberen herjet vilt i sørlandsbyen. Både store og små knyttet de hittil ukjente smakene til sitt hjerte, og i november samme år, var Mai med på åpningen av Sørlandets første asiatiske gourmetrestaurant; Fusion of Asia. På grunn av økende etterspørsel ble Bonsai Sushi på Harebakken åpnet i 2013, hvilket gjorde at fersk og god sushi ble mer tilgjengelig over hele Arendal.

Fra og med i år er imidlertid Bonsai Sushi & Noodles et enestående konsept, uten tilknytning til Bonsai Sushi i Arendal sentrum. Menyen på Bonsai Sushi & Noodles, er tilgjengelig kun på Harebakken senter. 

Trendretter, unike i Arendal

Mai Thanh er innehaver, konseptutvikler og en typisk entreprenør, kjent for sin kreativitet og nyskapning. Hun håper på å pirre arendalittenes ganer med Bonsai Sushi & Noodles og er selvsagt spent på mottakelsen. Men med en meny spekket full av alle våre sushi-favoritter, såvel som med nye, spennende smaker og retter som Mai til daglig lager hjemme, er det trygt å si at her finner du noe for enhver smak.

I dag presenterer Bonsai Sushi & Noodles stolt sin nye meny. Mai forteller at de er opptatt av å følge med i nåtidens trender, men vil samtidig fortsette å ha deres svært populære sushi-retter.

Vi ønsket å tilby noe som er helt unikt i Arendal; derfor lanserer vi nudelsupper og andre nudelretter. Dessuten er det et så stort utvalg av nudler i asiatisk mat og derfor, så mange spennende muligheter for å sette sammen retter med nudler, forteller Mai.

Mai forteller også at den nye menyen gjenspeiler smakstrendene i markedet, som baserer seg på sunn “supermat”, ren mat med rene smaker, mest mulig vegetar og stort fokus på friske grønnsaker og urter.

Poké-retter er den nye trendmaten, informerer Mai.

Poké bowls (uttales “poh-kay”), en rå fiskerett som serveres i en skål, med ris, salat og sauser, er blant det mest trendy (og sunneste!) du kan spise akkurat nå. Retten stammer opprinnelig fra Hawaii, men dukker stadig opp i nye storbyer som L.A, New York, London – og nå, på Harebakken senter i Arendal!

Vi skal introdusere poké på Bonsai Sushi & Noodles i form av sushi-burritos, fylt med grønnsaker, krydder og urter, hvor du kan velge mellom vegetar, marinert laks eller kylling som innmat  – og som asiatiske spicy salater, forteller Mai.

I tillegg står selvsagt populære sushi-retter som kombi-menyen av nigiri og maki, vietnamesisk-, kinesisk og thai-nuddelsupper, og desserter på menyen.

Det benyttes i stor grad magevennlige produkter i rettene til Bonsai Sushi & Noodles. For eksempel bruker Mai risnudler, som er glutenfrie, i rettene i stedet for eggnudler. Også dessertene er glutenfrie, informerer Mai.

Ny nettside og app

Bonsai Sushi har siden lanseringen vært oppdatert på de siste mattrendene, og nå følger også teknologien etter. Ny hjemmeside er snart på plass. I tillegg lanseres Bonsai Sushi & Noodles-appen om ikke lenge .

Med appen kan du bestille mat fra menyen, velge når du vil ha maten klar og betale! Appen kan du bruke enten du er på reisefot eller sitter i restauranten.


Eksklusivt tilbud

For å feire åpningen, har Bonsai Sushi & Noodles et eksklusivt tilbud på åpningsdagen torsdag 1. mars:

  • Til takeaway-gjester: Velger du nyheten sushi-burritos fra takeaway-menyen, får du gratis 0,5l drikke
  • Til restaurant-gjester: Velger du å sitte og spise inne i restauranten, får du gratis sesam-laks som forrett og gratis kaffe (alle typer) ved bestilling av hovedrett.

Tilbudet gjelder kun torsdag 1. mars, kl. 10.00 – 20.00.

Unn deg og familien en hyggelig tur til Harebakken Senter denne dagen, og bli med på feiringen til flotte, nye og spennende Bonsai Sushi & Noodles!

Kontaktinfo:

Telefon: 40591857
E-post: post@bonsaisushi.no
Facebook: bonsaisushi