logoAccessories til enhver anledning

Elegant tilbehør kan løfte ethvert antrekk fra grått og kjedelig til eksotisk og spennende, og det finnes nesten ikke grenser for hvilke accessoirer du kan ta i bruk for å variere ditt personlige uttrykk. Man kan for eksempel leke med tilbehøret ved å bruke det på en måte som er litt utenom det vanlige. Et florlett skjerf kan danderes pent rundt halsen, men det kan også knyttes rundt hodet, nærmest som et tørkle. Hårbånd eller tørkle i håret var en stor trend i sommer, men vi ser nå at den følger med over i høstsesongen også.

CMYK er en norsk butikkjede innen accessories, og faktisk er det landets mest hurtigvoksende kjede innenfor sitt felt. CMYK har spennende butikker med bredt utvalg i trendy tilbehør for ung og voksen dame. I 2013 åpnet CMYK Harebakken dørene for første gang, og butikken tilbyr alltid det lekreste innen vesker, sjal, smykker, hårpynt og klokker. Ja – alle de viktigste accessoriene som finnes. Bak kassen finner du den blide butikksjefen Jessica, som gledelig viser deg butikkens store sortiment.

Vi selger desidert flest vesker. Vi har skuldervesker og håndvesker, samt weekendbager hvis du skal ut og reise. Til fest, bryllup og konfirmasjon har vi nydelige selskapsvesker og clutchvesker som gir antrekket det lille ekstra.

De aller fleste bruker vesker hver dag og da er det naturlig å starte med vesken når man vil oppdatere garderoben sin. Mens noen liker små og nette vesker som er smakfulle og stilige, liker andre store vesker som har plass til alt du måtte trenge å ha med seg.

Hos CMYK Harebakken pakker Jessica i disse dager opp denne sesongens nyheter, og blant utvalget finnes blant annet de trendy veskene Indi bag og Lissie bag.

Indi bag er en tøff skulderveske til dame i ruskinnimitasjon med glidelåsdetaljer. Vesken består av en smal, lang lomme rundt nesten hele vesken, og en lomme bak. Innvendig består damevesken av tre små lommer, hvorav èn lukkes med glidelås. Romfordelingen gjør at du enkelt kan holde orden i vesken. Vesken finnes i fire forskjellige farger. Lissie bag er en litt mindre skulderveske, også i skinnimitasjon. Vesken er dekorert med to lommer med glidelås i front og glidelåspynt på sidene. Innvendig består vesken av tre lommer, hvorav èn lukkes med glidelås. Denne vesken kommer i tre ulike farger. «Hos oss får du alltid rimelige vesker med meget god kvalitet», smiler Jessica.

CMYK Harebakken har også et stort utvalg av smykker, og butikken har et like godt utvalg av hverdagssmykker som smykker til spesielle anledninger. Sølvsmykker, gullsmykker og rosegull er spesielt populært. Statementsmykker er for de som vil ha det lille ekstra. CMYK er også kjent for et stort utvalg smykkesett i mange forskjellige farger. Sølvørepynt og gullørepynt som matcher. Armbånd i trendy design, eller klassisk uttrykk.

 

 

 

 

 

 

Klokker har i den siste tiden blitt ansett mer som et smykke hos kvinner. Det gir antrekket et ekstra løft. Dessuten får du aldri nok klokker! CMYK Harebakken har et stort utvalg av dameklokker, gullklokker, sølvklokker og rosegullklokker. I tillegg har også butikken et lekkert utvalg av barneklokker og armbåndsur til ditt barn.

Sist, men ikke minst finner du også e stort utvalg skjerf med nydelige mønstre og detaljer. Man kan aldri få nok skjerf – Uansett sesong har CMYK Harebakken utvalget.
Deilig myk kvalitet og lekre farger – et skjerf piffer enkelt opp et antrekk, og er et deilig supplement nå som vi går høsten i møte.

«For kalde dager har vi hansker og votter i strikk, og nydelige skinnhansker. For kalde ører har vi luer og pannebånd.

Husk å følge CMYK Harebakken både på Facebook og på Instragram for inspirasjon, og velkommen inn i butkken deres på Harebakken Senter til en hyggelig handel